Лайм

Не знаємо, що буде далі: співачка Тейлор Свіфт розповіла про смертельну хворобу матері

У 62-річної мами Тейлор знайшли пухлину мозку

Родина американської співачки Тейлор Свіфт зіштовхнулася з важким випробуванням. Раніше 30-річна зірка розповідала, що її батьки лікувалися від раку, а в новому інтерв'ю для Variety зізналася, що її мамі поставили новий страшний діагноз - пухлина головного мозку.

"Кожен любить свою маму; для кожного мама важлива. Але для мене вона дійсно рушійна сила. Майже кожне рішення, яке я приймаю, я спочатку обговорюю з нею. Заговорити про її хворобу було дійсно важливо, - сказала Свіфт журналу. - Вона проходила хіміотерапію, і це досить складно для людини. Поки вона лікувалася, у неї знайшли пухлину головного мозку. І симптоми того, що людина переживає, коли у нього пухлина головного мозку, не схожі на те, що ми коли-небудь переживали з її раком раніше. Тому для нас як для сім'ї це дуже важкий час".

Співачка зізналася, що хвороба мами змусила її значно скоротити гастрольний графік після виходу нового альбому "Lover".

"Я маю на увазі, ми не знаємо, чого чекати, - ділиться вона. - Ми не знаємо, яке лікування виберемо".

У новому альбомі Тейлор Свіфт є емоційна пісня, присвячена хворобі її матері. Трек називається "Скоро тобі стане краще" (Soon You'll Get Better). "Кожну ніч я молюся про тебе. Зневірені люди знаходять віру, тому тепер я теж молюся Ісусу. І я кажу: скоро тобі стане краще", - співає Свіфт.

Тепер зірка зізнається, що не може виконувати цю пісню: "Емоційно важко з нею впоратися".

  • ЗМІ заговорили про таємну хвороби Оззі Осборна. Чи справді все так погано? Ось, що рок-зірка розповів про свою хворобу Паркінсона.
  • Раніше Дуейн Джонсон втратив батька, знаменитого рестлера Роккі Джонсона. Скорботний актор розповів, що стало причиною смерті 75-річного чоловіка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях