Лайм

98-річна мама Сталлоне показала відео зі спортзалу і стало ясно, в кого пішов безсмертний Рембо

У своєму віці Жаклін Сталлоне ще вміє дивувати

Мама актора Сильвестра Сталлоне - та ще зірка соцмереж. Ні, вона не знімається в бойовиках і нечасто з'являється на ТБ. У чому ж секрет популярності, запитаєте ви. Вся справа в тому, що жінка просто вражає користувачів Instagram способом життя, який веде в свої 98.

Так нещодавно Жаклін Сталлоне опублікувала в особистому блозі відео зі спортзалу і всім відразу стало ясно, в кого пішов син-зірка бойовиків.

Фото: instagram.com/officialjackiestallone

За життям Жаклін Сталлоне стежать онлайн майже 30 тис. користувачів. Практично кожен день у профілі жінки з'являється свіжий пост: чи то просто фотографії з подружками чи знімки її відпочинку в тій чи іншій точці світу. Іноді на спільних фотографіях можна розгледіти і її відомого сина.

Такою активністю жінка може похвалитися не тільки онлайн. Час від часу в мережі з'являються фото і відео її тренувань у спортзалі. Сталлоне розповідає про нові вправи і закликає проявляти активність всіх своїх фоловерів.

View this post on Instagram

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on

Останній подібний ролик зібрав понад 14 тис. переглядів. У коментарях під постом користувачі мережі захоплюються Жаклін і бажають їй довгих років життя у міцному і здоровому тілі.

  • Раніше шанувальники фільму "Термінатор" бурхливо обговорювали нещадність часу та віку. У мережі вони відшукали фото 42-річного Едварда Ферлонга, який зіграв у бойовику Джона Коннора. Час хлопця не пощадив.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях