Лайм

Поруч не було родини: Кейт Міддлтон розповіла про ізоляцію після народження принца Джорджа

38-річна герцогиня Кембриджська зізналася, що в перший рік після народження принца Джорджа їй не вистачало підтримки родини

Кейт Міддлтон відвідала центр для дітей та батьків в Кардіффі і розповіла про ізоляцію, з якою зіштовхнулася після народження принца Джорджа 6 років тому. Видання People пише, що в той час Кейт і принц Вільям жили в Уельсі, де майбутній король квартирував під час служби в Королівських ВПС.

Кейт Міддлтон і принц Джордж в 2014 році

"Це був перший рік, я тільки народила Джорджа. Вільям все ще був зайнятий в пошуково-рятувальних роботах, і ми приїхали в Уельс, - поділилася Кейт. - У мене була крихітна дитина посеред острова Англсі. Він такий ізольований, відрізаний від світу. Поруч не було родини, Вільям йшов на нічні зміни. Тому... якби тільки у мене був такий центр".

Королівська мама трьох дітей похвалила інноваційний центр, де батьки можуть отримати підтримку і записати своїх дітей до дитячого садка.

"Я бачу приголомшливу роботу, яку ви тут робите. Це матиме неабиякий соціальний та економічний вплив у наступні роки", - пророкувала герцогиня Кембриджська.

  • Раніше Кейт Міддлтон розповіла, чи чекати поповнення в їх з Вільямом родині. Сама вона не проти ще одного малюка, але ось принц, схоже, не в захваті від цієї ідеї.
  • Орландо Блум озвучить принца Гаррі в новому комедійному мультфільмі про королівську родину. Мультсеріал "Принц" буде смішити нас від імені маленького принца Джорджа.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях