Лайм

Український музикант розповів про кризу в шлюбі і хто їм з дружиною допоміг уникнути розлучення

Олег Собчук розговорився про особисте життя

Фронтмен рок-гурту СКАЙ Олег Собчук в шлюбі вже 17 років. За цей час вони з дружиною переживали не тільки щасливі моменти. Були періоди, які могли закінчитися розлученням, але тоді їх стосунки врятували діти.

Про це музикант розповів у програмі "Ранок з Україною". "Дуже сильно тримають діти. Кілька разів, чесно, було таке, що діти утримали", - зізнався Олег.

"Ми двоє чітко розуміємо, що не знайдемо кращого, а якщо навіть і знайдемо, то часу не буде, щоб так притертися. Тому ми не дозволяємо побутовим дрібницям кардинально вплинути на наші стосунки", - додав Собчук.

Олег і Марія Собчук одружені 17 років. Сьогодні подружжя виховує двох дітей - 16-річну дочку Тетяну і 10-річного сина Арсена. За словами музиканта, хлопчик поки не визначився з вибором професії, а ось дівчинка відвідує курси графіки, дизайну та анімації.

  • Раніше про кризу в шлюбі розповів Сергій Бабкін. Допоміг йому зберегти стосунки зі Сніжаною полтергейст, який живе разом з ними, в їх будинку.
  • Віра Брежнєва емоційно відреагувала на чергові чутки про зраду чоловіка. Останнім часом в мережі обговорюють можливий роман Меладзе з новою блондинкою з "ВІА Гри" - Ерікою Герцег.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях