Лайм

Мадонна похвалилася таємною зброєю у гламурному аксесуарі - клинок у співачки завжди під рукою

Фани співачки впевнені, що холодна зброя - лише чергова епатажна витівка

Уважні шанувальники американської поп-діви Мадонни напевно не раз помічали при ній гламурну тростину з різьбленим набалдашником - час від часу співачка з'являється з нею на світських раутах, позує перед камерами папараці. І все б нічого, от тільки тростина виявилася не таким вже й простим аксесуаром.

На особистій сторінці в Instagram Мадонна раптом вирішила похвалитися секретним клинком, який весь цей час ховала у своїй тростині. І виглядає він досить переконливо.

Фото: instagram.com/madonna

На відео зображений візит співачки до одного з ресторанів Лісабона (Португалія). Там епатажна діва запросила найкраще червоне вино і жартома вирішила пригрозити офіціантові клинком: "Бережіться! Не наллєте мені хорошого вина, ось що трапиться..." - посміялася Мадонна і почала скручувати набалдашник з тростини.

У коментарях фани артистки дещо здивувалися такому гламурному аксесуару і назвали його марним у небезпечній ситуації: "А тепер уявіть будь-яку небезпечну ситуацію, в якій на захист у тебе є від сили кілька секунд. Як швидко вона дістане цю шаблю?"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Madonna (@madonna)

Чи справді такий клинок необхідний Мадонні для самозахисту, співачка не уточнила. У свою чергу, фоловери у соцмережі впевнені, що все це не більше ніж чергова епатажна витівка артистки.

  • Раніше 61-річна Мадонна розповіла про проблеми зі здоров'ям після скасування концерту. Співачка поскаржилася на невимовну біль після травми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Мадонна

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях