Лайм

73-річний Сильвестр Сталлоне перестав ховати сиве волосся і бороду: думки фанатів розділилися

Актор відмовився молодитися, і багато шанувальників його в цьому підтримали

Сильвестр Сталлоне в Instagram опублікував мотиваційне послання, в якому розповів про пасивність і боротьбу з лінощами. І хоча слова 73-річного актора безумовно заслуговують на увагу, шанувальники помітили, що він перестав зафарбовувати сивину.

На відео борода і волосся Сталлоне виглядають абсолютно білими, через що вигляд зірки "Рембо" кардинально змінився.

"Іноді я прокидаюся і відчуваю, що нічого не роблю. Просто розслабився. Це чиста правда. Якщо хтось говорить інакше, він бреше - це людська натура. Потім ви повертаєтеся, трохи злитеся на себе і розумієте, що можете отримати все, що вам потрібно, щоб внести депозит у Банк Цілей. Отже, я повернуся до своєї улюбленої фрази [з фільму "Роккі"] і зроблю це! Продовжуй пробивати!" - написав актор.

Друзі, родичі і багато фанатів Сильвестра Сталлоне зраділи його новому чесному іміджу.

"Виглядаєш чудово, найцікавіша людина в світі", - написав молодший брат актора Френк Сталлоне.

"Нелегко так довго жити зі славою і силою. Пишаюся вами з сивим волоссям", - коментують шанувальники. "Виглядаєш відмінно, чемпіон!" "Залишайся чесним із сивиною! Добре виглядає на тобі!"

Серед реакцій на появу сивого Сталлоне знайшлися і негативні: "Чорт забирай, хлопці, Роккі дійсно старішає. Сумно бачити, як все стають старими", "Раніше ти виглядав на 45, а тепер - на 70".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sly Stallone (@officialslystallone)

  • 98-річна мама Сталлоне показала відео зі спортзалу і стало ясно, в кого пішов безсмертний Рембо. У своєму віці Жаклін Сталлоне ще вміє дивувати.
  • Позашлюбний син Шварценеггера повторив знаменитий образ батька. Актору і правда є чим пишатися, адже ще з підліткового віку Джозеф Баена не на жарт захоплюється бодібілдінгом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях