Лайм

Переможець шоу "Голос країни" потрапив в ДТП, але так і не дочекався поліції

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав

Український співак, переможець першого сезону вокального шоу "Голос країни" Іван Ганзера потрапив в ДТП. Аварія сталася по дорозі на концерт в Полтаву. За кермом авто перебувала дружина музиканта Ольга.

Про інцидент Іван розповів ведучій Соломії Вітвіцькій для її Telegram-каналу "Особливе з Соломією". На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

За словами співака, на дорозі їх підрізала машина з іноземцями арабської зовнішності - ні російською, ні українською вони не розмовляли і вели себе досить агресивно. Подружжя викликали поліцію, але на місце аварії так ніхто і не приїхав. Свій концерт в Полтаві Ганзера був змушений скасувати.

На своїй сторінці в Facebook Іван написав, що це не перший випадок, коли поліція не приїжджає на виклик: "За останні 5 років два рази викликав поліцію. Не приїхала ні разу. Може спробувати зробити щось незаконне і тоді пощастить?".

Нагадаємо, що Іван Ганзера приїхав до Києва з Харківської області. У співака проблеми із зором внаслідок родової травми.

У 2011 році вокаліст взяв участь в шоу "Голос країни" і став його переможцем. У фінальній пісенній дуелі він обійшов Тоню Матвієнко і в якості переможця підписав контракт з музичною студією. Артист випустив два альбоми і входить в топ-5 співаків, які виступають в зоні бойових дій, за що Ганзера навіть отримав спеціальну відзнаку від української армії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: ДТП, аварія

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях