Лайм

Співачка Сіара оголосила про третю вагітність, показавши значних розмірів живіт: фото

Співачка знову стане мамою

Відома американська співачка, акторка і модель Сіара готується втретє стати мамою. Про свою вагітність 34-річна знаменитість повідомила шанувальникам в Instagram.

Артистка опублікувала фото, на якому зображена з великим животиком. Співачка позує в бікіні на вершині скелі, розташованої на островах Теркс і Кайкос. "Номер 3", - підписала фотографію Сіара.

Схожий знімок і з таким ж підписом в своєму мікроблозі опублікував і чоловік співачки, гравець в американський футбол Расселл Вілсон.

Нагадаємо, що Сіара та Рассел вже виховують двох дітей - дочку Сієнну Принцес, яка з'явилася на світ у квітні 2017 року, таі 5-річного сина Ф'юче Захір Вілберна, народженого від стосунків з репером Future.

  • Американська акторка Хлоя Севіньї, відома за серіалом "Американська історія жахів", вагітна первістком . Папарацці сфотографували 45-річну зірку та її бойфренда Сініша Маковичана вулицях Нью-Йорка.
  • 47-річна акторка, зірка фільмів "Маска" і "Ангели Чарлі" Кемерон Діас повідомила шанувальникам радісну новину - вона вперше стала мамою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях