Лайм

Ніхто не бачив маленьку дочку Ольги Фреймут, але тепер вона знаменитість з обкладинки (фото)

Маленька Євдокія прикрасила авторську книгу матері

Ще в 2017 році Ольга Фреймут втретє стала мамою - на світ з'явилася дочка Євдокія, яку ведуча донедавна ретельно приховувала за щільною завісою особистого життя. Тепер же дівчинка стане знаменитістю, адже її фото з'явилося не просто в Інстаграм відомої мами, а на обкладинці її авторської книги.

На цьому тижні Ольга Фреймут презентувала книгу "Немовля" - посібник для молодих мам з порадами щодо виховання дитини. Однак увагу читачів Фреймут привернула не стільки сама книга, скільки дитина на її обкладинці.

Фото: instagram.com/freimutolia

Примітно, що до цього Фреймут ретельно приховувала обличчя дівчинки. Лише зрідка ведуча могла показати сімейне фото, на якому все одно було важко розгледіти дитину.

"Материнство - далеко не гламурне заняття", - зазначила в своєму пості ведуча. За словами Фреймут, до її книги увійшли практичні поради з особистого щоденника. І так відверто, запевнила автор, про материнство вона ще нікому не розповідала.

Фото: instagram.com/freimutolia

Тепер фоловери знаменитості обговорюють, на кого ж схожа дівчинка. Деякі впевнені, що Євдокія виросте копією матері.

  • Раніше 44-річна Мілла Йовович втретє стала мамою і показала нове сімейне фото. Тепер в родині актриси та її чоловіка-режисера на одну красуню більше.
  • Молода наречена Віктора Павлика розповіла про майбутнє весілля і про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Дівчина також зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях