Лайм

Син Джона Леннона переніс термінову операцію - родимка виявилася не такою вже й простою

За словами музиканта, він роками не підозрював про загрозу плями на шкірі

Британський музикант Джуліан Леннон, син Джона Леннона від першого шлюбу, переніс термінову операцію з видалення злоякісної пухлини. Ледь не все життя Леннон-молодший прожив з родимкою на голові, але ніколи не вбачав у ній загрози.

Як розповів музикант на особистій сторінці в Інстаграм, на родимку під час звичайного огляду в клініці звернула увагу його дерматолог. Результати біопсії показали, що через роки пляма на тілі Леннона перестала бути звичайною. Йому одразу ж назанчили операцію з її видалення.

"Дерматолог помітила невелику шишку на моїй голові, яка насправді протягом останніх 57 років була родимкою. Що правда, цього разу відчуття та її вигляд були дещо іншими", - розповів музикант.

Операція пройшла успішно і сьогодні музикант дякує долі, що проблема була помічена вчасно: "Не можу передати вам, що творилося у мене всередині. Я радів і в той же час жахався самої лише думки, що міг піти в будь-який момент. Мене досі колотить", - зізнався Леннон.

Джуліан Леннон з батьком

Пост на сторінці музиканта зібрав понад 14 тис. лайків і кілька тисяч коментарів, в яких підписники побажали йому довгих років життя і натхнення на нові звершення.

  • Раніше відомі окуляри-велосипеди, нерозривно пов'язані з образом Джона Леннона, пішли з молотка на аукціоні Sotheby's за значну суму. На продаж аксесуар музиканта виставив Алан Геррінг - колишній водій барабанщика The Beatles Рінго Старра.
  • У червні минулого року Пол Маккартні, колись вокаліст і бас-гітарист The Beatles, відсвяткував свій 77 день народження. Пройдіть цікавий тематичний і тест і спробуйте вгадати, хто виконує головну вокальну партію хітів ліверпульської четвірки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях