Лайм

Леді Гага показала відверте фото з новим бойфрендом: з ким зустрічається співачка

Співачка виглядає щасливою в обіймах чорнявого красеня

Леді Гага вирішила не приховувати від фанатів особисте життя, опублікувавши в Instagram фото з новим бойфрендом, інвестором Майклом Поланскі. Пара зустрічається з грудня 2019 року, але вперше з'явилася на публіці 2 лютого на грі Супербоул-2020. Матч проходив у Майамі, і після головної спортивної події року закохані присвятили час один одному.

"Нам було так весело в Майамі. З любов'ю до всіх моїх маленьких монстрів і фанатів, ви найкращі!" - написала зірка.

На фото 33-річна співачка, одягнена в блакитний купальник і сітчастий топ, виглядає дуже задоволеною в обіймах Поланскі.

"Дехто в тебе закоханий!" - пишуть шанувальники виконавиці. "Знайдіть когось, хто буде дивитися на вас так, як він дивиться на неї", "У тебе чудовий смак на вродливих чоловіків, дівчинка", "Він схожий на молодого Джорджа Клуні!"

Новий хлопець Леді Гаги - випускник Гарварда і колишній інвестор із Силіконової долини. Він працює генеральним директором в компанії Parker Group, що належить співзасновнику Facebook Шону Паркеру. Пара познайомилася на вечірках, які Паркер проводив в своєму будинку в Лос-Анджелесі.

  • Раніше мати Леді Гаги розповіла про шкільне цькування і депресію її дочки. Виявляється, в середній школі поп-зірка була аутсайдером серед однолітків.
  • Епатажна Леді Гага увійшла в топ-10 знаменитостей, чиї наряди порушили всі правила червоної доріжки. Її сукня з м'яса дійсно стала культовою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Леді Гага

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях