Лайм

Він добивався мене: нова обраниця Едгара Камінського вперше розповіла про їхній роман

Ольга Богата більше не приховує зв'язок з пластичним хірургом

Едгар Камінський після розлучення зі Славою з "НеАнгелів" закрутив новий роман. Обраницею пластичного хірурга стала Ольга Богата - співвласниця і арт-директор бренду Jean Gritsfeldt. Спочатку закохані не афішували свої стосунки, але потім вирішили у всьому зізнатися.

Першою про їхній роман заговорила Ольга. Так, в програмі "Зірковий шлях" дівчина зізналася, що ініціатором стосунків став Едгар.

"У моєму випадку Едгар робив все як гідний справжній чоловік. Він добивався мене, намагався зробити все для того, щоб наші стосунки розвивалися. Тому він свого домігся. І продовжує це робити кожен день", - розповіла Богата.

Ольга також розповіла, що вже встигла потоваришувати з дітьми Едгара і Слави, а також налагодити хороші стосунки зі співачкою.

"У мене теж син, у нас троє діток, уявляєте? Ми взагалі дуже любимо дітей один одного. Тому що сім'я - це найголовніше", - вважає обраниця Камінського.

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але недавно пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Раніше в мережу потрапило фото, на якому колишнє подружжя Слава і Едгар Камінські цілуються. Знімок був зроблений на святі на честь днів народження їхніх дітей. Через деякий час солістка "НеАнгелів" вирішила прокоментувати цей романтичний жест.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях