Лайм

Переможниця "Супермоделей по-українськи" дивує новою зовнішністю (фото)

Маша Гребенюк віддала перевагу натуральному волоссю

21-річна модель Маша Гребенюк, переможниця реаліті-шоу "Супермодель по-українськи" на "Новому каналі", зважилася на кардинальні зміни у зовнішності. Дівчина роками мріяла про довге локони і навіть стала загравати з трессами, але з часом все ж віддала перевагу натуральному волоссю.

Судячи зі свіжих фото в Інстаграм, Гребенюк зважилася на каре. І якщо раніше ми бачили дівчину блондинкою, зараз її волосся набуло каштанового кольору.

Фото: instagram.com/mariia_hrebeniuk

"Я вирішила пожертвувати майже двома роками невдалого відрощування і обстригти все вбите знебарвленням неподобство", - посміялася модель. У подальші вона має намір повернутися до ідеї з довгим волоссям, а поки займається вивченням властивостей гірчичних масок.

Фоловери дівчіни оцінили новий лук: "Як на мене, то дуже навіть добре. Свіженько", "Машо, виглядаєте відмінно", - коментують знімки моделі у соцмережі.

Фото: instagram.com/mariia_hrebeniuk

Після завершення "Супермоделі по-українськи" дівчина багато в чому досягла успіху, навіть переїхала жити до Ірландії. Але найбільшою перемогою Гребенюк стала перемога над анорексією. У певний момент вага Маші становила всього 45 кг, і це при зрості у 181 см. На щастя, дівчина вчасно звернулася по медичну допомогу і почала лікування.

  • Раніше модель Ешлі Грем показала чесне фото своєї фігури після народження первістка. На відміну від багатьох колег по цеху, знаменитість не робить вигляд, що життя після пологів - суцільно "веселки і метелики".
  • Читайте також на theLime, як 24-річна модель витратила тисячі доларів, щоб стати живою лялькою. Дівчина збільшила все, що могла, але поки лише лякає людей у соцмережах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях