Лайм

Група Backstreet Boys зізналася, що їхній головний хіт - повна нісенітниця

Згадайте про це, коли будете наспівувати безсмертну "I Want It That Way"

Учасники бой-бенду Backstreet Boys розбивають серця фанатів і залишають важливий посил всім любителям поп-музики: їхній найпопулярніший хіт "I Want It That Way" не має ніякого сенсу. Про це група розповіла на шоу Watch What Happens Live.

Під час бесіди музикантів з ведучим Енді Коеном в студію подзвонив фанат, і запитав: "У вашій пісні "I Want It That Way" ви співаєте: "Я ніколи не хочу чути, як ти кажеш / Я хочу, щоб було так". ( I never want to hear you say / I want it that way). Ви не хочете, щоб було як?"

"Перш за все, пісня не має сенсу, - зізнався учасник групи Ей Джей Маклін. - У нас була абсолютно інша версія пісні, яка дійсно мала сенс. На щастя, ми вирішили повернутися до тієї, яка не мала сенсу. Я не думаю, що вона була б такою класною, якби мала сенс".

Співаки також торкнулися іншої гарячої теми: чи міг Райан Гослінг стати шостим учасником групи? 42-річний Маклін пояснив, що коли бой-бенд був створений в 1993 році, вони жили в тому ж квартирному комплексі, що і Гослінг, який знімався в шоу "Клуб Міккі Мауса" з Брітні Спірс і Джастіном Тімберлейком.

"Ми кожен день грали в баскетбол, і я сказав йому, що ми заснували групу. Я сказав, що Backstreet Boys стануть великими, а він відповів: "Цього не трапиться, брат". Він помилявся, - згадує Маклін. - Це сталося, але він ніколи не проходив прослуховування".

  • Раніше учасник групи Backstreet Boys звинуватив рідного брата в намірі вбити його дружину. Брат музиканта страждає на психічні розлади і володіє величезною колекцією вогнепальної зброї
  • Маколей Калкін знову заступився за Майкла Джексона і розповів, як проводив час з покійним співаком. Актор наполягає, що старший товариш ніколи не робив з ним нічого дивного

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Backstreet boys