Лайм

Майлі Сайрус відмовилася від бюстгальтера і подарувала папараці свої кращі фото

Співачка знову перевіряє терпіння адміністраторів Instagram

Залишаючи показ Марка Джейкобса на Тижні моди в Нью-Йорку, Майлі Сайрус потрапила в ситуацію, яка могла б збентежити багатьох. Багатьох, але не 27-річну співачку, яка тут же поділилася казусом зі своїми 104 млн фоловерів в Instagram.

Короткий фактурний топ, який Майлі вдягла разом із чорними брюками, розв'язався в найбільш невдалий момент. Коли до співачки підійшли папараці, її груди вислизнули назовні.

Епатажна зірка не стала чекати, поки фото її соска з'являться в усіх таблоїдах, і однією з перших виклала пікантний знімок у себе в Instagram. "Перегортайте вправо. Але покваптеся. Instagram безумовно скоро видалить цей пост", - написала вона.

Побоювання Майлі не випадкові: Instagram забороняє публікацію фото із зображенням жіночих сосків. Чоловічі, як не дивно, адміністрацію соціальної мережі влаштовують.

Фанати і друзі підтримали співачку, зазначивши її здатність з іронією ставитися до маленьких неприємностей.

"Я буду судитися з Instagram, якщо вони видалять цей пост, тому що ти надихає жінок відчувати себе комфортно в їхньому тілі", - пишуть в коментарях.

  • Раніше Майлі Сайрус вже опублікувала занадто відверті фото в Instagram. Контент, яким вона ділиться з фанатами, в соцмережі строго заборонений.
  • Нагадаємо, нещодавно Майлі Сайрус розлучилася з актором Ліамом Хемсвортом. Стосунки пари в шлюбі тривали вісім місяців. Офіційною причиною розлучення вони назвали "нерозв'язні суперечності". Втім, фани знаменитостей запідозрили, що справа в іншому - в зрадах з боку Сайрус і проблеми з алкоголем у Хемсворта.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях