Лайм

Український комік розповів про важку хворобу дружини, яка ледь не забрала її життя

Дружина Дяді Жори перенесла складну операцію на серці

Український комік та телеведучий Дядя Жора (Вадим Мічковський) розповів про складний період у своєму житті - одного разу він ледь не втратив свою кохану дружину Наталю.

Про це шоумен відверто розповів у програмі "Життя відоміх людей". За його словами, у дружини після перших пологів діагностували вроджений порок серця, однак тоді жінка не надала цьому значення.

Фото: instagram.com/dyadya_jora

Через деякий час стан Наталії став погіршуватися і їй потрібна була термінова операція. Однак лікарі не хотіли братися за таке ризикове втручання, оскільки таку процедуру прийнято робити тільки в дитинстві. А дружині коміка на той момент було вже 34 роки.

Дядя Жора згадує, що дуже злякався за кохану, дізнавшись про її страшний діагноз. "Я пам'ятаю цю істерику, той дзвінок, після того як вона вийшла від лікаря і ми ще довго говорили і заспокоювали. Але у неї була чітка позиція, що треба робити операцію", - поділився шоумен.

В результаті телеведучому вдалося знайти лікаря, який погодився зробити складну операцію на серці. Наталія пробула на операційному столі цілих вісім годин і, на щастя, залишилася жива.

Після цього Наталя змогла повністю відновитися і ще раз завагітніти. 24 травня 2017 року дружина коміка подарувала йому третю дочку, яку батьки назвали Аміною.

Фото: instagram.com/dyadya_jora

  • Дружина Джастіна Бібера Хейлі розповіла про рідкісну хворобу. За її словами, вона народилася з ектродактілією - генетичною мутацією, яка проявляється недорозвиненням кінцівок.
  • Зізнання Хейлі Бібер послідувало за несподіваним одкровенням її чоловіка, Джастіна Бібера. Виявляється, співак страждає від хвороби Лайма, через яку постраждала його шкіра, мозок і загальний стан здоров'я.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях