Лайм

Дочка королеви Єлизавети з'явилася на Лондонському тижні моди - і ось чому її вважають іконою стилю

На модному заході принцеса Анна замінила свою 93-річну матір

69-річна принцеса Анна - єдина дочка Єлизавети II. 18 лютого вона вперше виступила від імені королеви на Лондонському тижні моди, вручивши нагороду дизайнерці і засновниці ювелірного бренду Alighieri Рош Махтані, пише журнал Hello!

Махтані отримала королівську нагороду за використання матеріалів з відновлюваних джерел, сприяння місцевому виробництву і підтримку зайнятості.

Фото: @theroyalfamily в Instagram

Щоб відзначити появу принцеси Анни на важливому заході, офіційний акаунт королівської сім'ї в Instagram-історіях опублікував серію знімків з її найбільш знаковими модними виходами. Серед них - яскраві ретро-ансамблі 60-80-х років.

Фото: @theroyalfamily в Instagram

Принцесі Анні завжди вдавалося розбавляти класичний королівський стиль модними елементами, а її розслаблений образ 1971 роки не може не нагадати Меган Маркл, відому своєю любов'ю до простих широких сорочок і розпущеного волосся.

Фото: @theroyalfamily в Instagram

Принцесу Анну часто називають однією з найбільш працьовитих членів королівської родини: за кількістю зустрічей вона поступається лише старшому братові принцу Чарльзу. У 2020 році Анна може стати першою жінкою генерал-капітаном Королівської морської піхоти, замінивши свого племінника принца Гаррі, який офіційно відійшов від королівських обов'язків.

  • Раніше Кейт Міддлтон розповіла, як гіпнопологи допомогли їй перенести три важких вагітності. Виявляється, герцогиня страждала від важкого токсикозу, і вся королівська рать не могла їй допомогти.
  • Ведуча шоу "Х-фактор" і колишня принца Гаррі наклала на себе руки. Кажуть, на фатальний крок 40-річну Керолайн Флек штовхнула цькування преси.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях