Лайм

Гурт The Hardkiss порадував фанів новою піснею та кліпом: відео

Музиканти представили новий ліричний трек

У середу, 19 лютого, рок-гурт The Hardkiss презентував нову україномовну пісню "Косатка". Разом з треком вийшов і відеокліп.

Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі колективу. Режисером ролика виступив креативний продюсер і гітарист гурту Вал Бебко, за задумом якого весь кліп знято в синіх тонах. Солістка колективу Юлія Саніна для ролика приміряла ніжний білий образ.

Шанувальники The Hardkiss вже встигли оцінити музичну новинку. Своє захоплення вони висловили в коментарях під відео.

"Вау! З перших нот пробіг мороз по шкірі", "Дуже ніжно і глибоко", "Вогонь, дуже ніжно і прекрасно!", "Приголомшлива, красива, неземна, чарівна і розслаблююча пісня", "Як же красиво, прям як укутати в ніжну і теплу ковдру ", - пишуть фанати.

  • Раніше Юлія Саніна розповіла про незвичайні вимоги учасників колективу до організаторів їхніх концертів. Співачка зізналася, що побутовий райдер містить трохи умов - M&M's і шоколад. А ось в офіційному документі прописано кілька цікавих моментів.
  • Тіна Кароль і Юлія Саніна представили в мережі спільний трек "Вільна". Цікавим експеримент вийшов як мінімум завдяки нетрадиційному стилю для обох співачок, а також ліриці, автором якої виступила українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях