Лайм

У мережі обговорюють незвичайну зачіску Олени Зеленської для публічного виходу: фото

Перша леді вирішила поекспериментувати зі своїм образом

Користувачі Instagram і фоловери Олени Зеленської активно обговорюють новий вихід у світ дружини президента. А точніше - незвичайну зачіску першої леді.

20 лютого в Києві відбувся міжнародний форум "Україна на шляху до подолання домашнього та гендерно зумовленого насильства", де виступила і Олена Зеленська. Фото з заходу з'явилися на офіційній сторінці першої леді в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На формі дружина президента оголосила, що в Україні почала діяти гаряча лінія, куди треба дзвонити, якщо ви стали жертвою домашнього насильства.

"Чотири цифри, покликані врятувати життя. Хочу, щоб кожен з нас запам'ятав цей номер. Як 101, 102 або 103. 1547 - номер національної гарячої лінії з протидії домашньому насильству", - заявила Олена Зеленська, зазначивши, що гаряча лінія працює в цілодобовому режимі на всій території України.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Особлива увагу публіки як завжди була прикута до образу першої леді. Однак на цей раз темою для обговорення став не наряд дружини президента, а її нова зачіска. Олена Зеленська розпустила волосся, зробивши з одного боку дві дрібні косички.

Фоловери першої леді позитивно оцінили її образ. Багато хто написав, що з такою зачіскою вона виглядає незвично, але стильно.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Яка ж ви красуня, класна зачіска", "Зачіска як у Лагерти, з серіалу "Вікінги", "Красуня. Дуже пасуютьь ці косички", "Супер зачіска. Олена прекрасна", "Стильно", - пишуть дописувачі Зеленської в коментарях під постом.

  • За час перебування в новому статусі Олена Зеленська встигла стати справжньою іконою стилю. Вона вміє модно одягнутися, при цьому вибираючи досить прості поєднання. theLime зібрав найефектніші образи першої леді України.
  • Перша леді України дала ексклюзивне інтерв'ю журналу Vogue, в якому розповіла про себе, чоловіка і дітей, про непростий для сім'ї період президентських виборів і свої будні після перемоги на них її чоловіка Володимира Зеленського.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях