Лайм

Відомий репер переніс четверту операцію через свою незграбність

Пі Дідді зізнався, що постійно спотикається, падає і отримує серйозні травми

Репер Пі Дідді (Шон Комбс) ліг під ніж хірурга в четвертий раз за два роки, і поділившися з фанатами відео з лікарняного ліжка, поскаржився на свою фатальну незграбність. Причиною госпіталізації 50-річного музиканта став розрив сухожилля чотириголового м'яза стегна. Дідді визнав, що такі інциденти для нього - не рідкість.

"Я незграбний. Я спотикаюся. Я падаю. Я провалююсь в ями, - зізнався він. - Так було завжди. Це моя четверта операція за два роки. У мене були дві на обертальній манжеті, була заміна коліна, і тепер - на чотириголовому м'язі. Зрештою, це Божа спроба мене сповільнити. Краще піклуватися про себе і правильно харчуватися - і просто припинити ставитися до свого тіла як до машини. Це неймовірно. Я зробив це з собою випадково!"

У 2019 журнал Forbes поставив Дідді на дев'яте місце в списку найбільш високооплачуваних музикантів, але навіть статок в $740 млн не зміг виправити незграбність хіп-хоп виконавця. Він заявив, що за все життя пережив близько 10 хірургічних втручань, включаючи чотири на обертальній манжеті плеча, часткову заміну коліна, операції на пальці ноги, зап'ясті і біцепсі.

"Я просто хочу бути чесним і сказати всім, хто незграбний і схильний до нещасних випадків: я молюся за вас, - сказав він. - Помоліться і ви за мене. Це буде моя остання операція, обіцяю".

  • Емінема розкритикували за пісню про теракт, і йому довелося пояснювати, навіщо він так шокував публіку. Музикант порадив образливим людям не слухати його альбом.
  • Реп-зірка Карді Бі вирішила здивувати Париж своїми нарядами, але явно перестаралася з креативом. З усього видно, що співачка ну дуже хотіла здивувати публіку. І їй це вдалося!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: репер

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях