Лайм

MONATIK записав трек з учасниками своєї команди на Голосі країни-10

Пісню вже назвали неофіційним гімном вокального шоу

Український хітмейкер і тренер "Голосу країни-10" MONATIK (Дмитро Монатік) разом зі своїми підопічними на вокальному проекті записав трек. Пісня отримала назву "Наш голос".

Разом з треком музиканти випустили і кліп, зйомки якого проходили на даху Київської фортеці з видом на НСК "Олімпійський". "Це раптова зустріч абсолютно різних людей зі своїми історіями, досвідом і мріями, які об'єднали їх в одну #КомандаMONATIK2020!", - прокоментував музичну роботу зірковий тренер.

"Хлопціта дівчата, ви приголомшливі і шалено круті. Спасибі, що вибрали мене своїм тренером. Дуже цінно і колосально складно ... серед вас неможливо вибирати. Ви кращі з кращих!", - звернувся Монатік до учасників своєї команди.

Команда MONATIK'а на "Голосі країни-10"

Нагадаємо, що на "Голосі країни-10" свої команди вже повністю сформували MONATIK та Потап з Настею. Наступної неділі, 1 березня, вокалісти боротимуться за право стати підопічними Тіни Кароль та Дана Балана.

  • Раніше в одному з випусків шоу "Голос країни-10" раптом з'явився український телеведучий Володимир Остапчук. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.
  • Дивіться також на theLime, як пройшов 6 випуск вокального шоу "Голос країни-10", зірками якого стали діджей популярної української радіостанції, велика шанувальниця українського фольклору і яскрава драг-квін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях