Лайм

Не знаю, де вони знаходяться: колишня дружина Серьоги заявила, що репер відібрав у неї дітей

Дівчина готується подавати судовий позов проти музиканта

Білоруський репер Серьога (Сергій Пархоменко), автор хіта 2000-х "Чорний бумер" відібрав дітей у своєї колишньої дружини і перешкоджає їх зустрічам з матір'ю.

Про це заявила екс-дружина музиканта Поліна Ололо в коментарі "Сегодня". "Мій колишній чоловік Сергій Пархоменко забрав дітей і останнім часом перешкоджає нашим зустрічам, контакту, і я не знаю, де вони знаходяться, він ретельно приховує їх. Історія триває півроку", - повідомила вона.

Фото: instagram.com/polina_lola

Дівчина стверджує, що віддала синів колишнього чоловіка на місяць, але репер методом провокацій відібрав їх. Поліна каже, що вирішила про все розповісти, тому що ситуація вийшла з-під контролю і "стає все гірше і гірше".

"Дітей я не бачу, не чую, і всім наближеним до їхнього життя заборонений будь-який контакт зі мною. З цього приводу вже готується заява в правоохоронні органи, і також готуються документи для подачі в суд на Пархоменко Сергія", - говорить екс-дружина репера.

Фото: instagram.com/polina_lola

Відзначимо, що Сергій Пархоменко в своїх інтерв'ю тепло відгукується про свою колишню дружину, а також говорить, що сини після розлучення живуть з ним, оскільки це було "спільне рішення".

Поліна Ололо - друга дружина музиканта. Дівчина подарувала виконавцю двох синів - Марка (2009 р.н.) та Платона (2012 р.н.)

Фото: instagram.com/polina_lola

  • Раніше Серьога заявив про намір стати громадянином України. За словами репера, зараз у нього є посвідка на постійне проживання, яку він отримав ще в 2014 році.
  • Сергій Пархоменко брав участь в шоу "Танці з зірками-2019". За підсумками суддівського і глядацького голосувань, репер і його партнерка Аделіна Делі покинули шоу в 3 випуску.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях