Лайм

Нехай тебе вічно кружляє любов: Катерина Кухар зворушливо привітала сина-іменинника

Тимур відзначає день народження

Прима-балерина, суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар привітала старшого сина Тимура з днем народження, розмістивши пост на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість опублікувала "живе" фото, яке зроблено за лаштунками танцювального шоу. "Хлопчик мій коханий! Даруй завжди тепло, любов, радість, доброту цього світу і близьким тобі людям! Цінуй їх і оберігай .... особливо жінок, які душі в тобі не чаять і кожен день дарують свою турботу. Будь їх крилами!", - написала Катерина.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official)

Привітання в соціальній мережі залишив і чоловік балерини Олександр Стоянов. Артист виклав у своєму фотоблозі знімок з іменинником і супроводив його теплими стоками.

"Бажаю тобі залишатися таким же сильним і мудрим! Те, як ти дбаєш про свою молодшу сестру і доглядаєш за дівчатами, говорить про твоє великому серці і навіть мені є чому у тебе повчитися!", - написав Олександр.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Aleksandr Stoianov / Стоянов (@stoianov_aleksandr)

Нагадаємо, що Тимур - син від першого шлюбу балерини. Сьогодні Кухар одружена з артистом балету Олександром Стояновим, від якого народила дочку Анастасію.

  • Катерина Кухар та Олександр Стоянов офіційно одружилися у вересні минулого року. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі шоу "Танці з зірками-2019", а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.
  • Подружжя 5 років захищали свою дочку Настю від публічності. Але недавно Катерина і Олександр вирішили, що вже прийшов час познайомити шанувальників з малятком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях