Лайм

Джекі Чан відповів на чутки про те, що потрапив в карантин через коронавірус

Помітивши актора в ресторані без маски, фанати одразу ж запанікували

Кілька днів тому Джекі Чана помітили в гонконгському ресторані в компанії інших артистів і поліцейських. Незважаючи на спалах коронавирусу в Гонконзі, учасники зустрічі не носили захисних масок. Незабаром один з користувачів мережі заявив на форумі, що 60 осіб, включаючи Чана, помістили в карантин, оскільки в готелі, в якому вони обідали, зафіксували чотири випадки коронавіруса. У зв'язку з цим зірці бойовиків довелося виступити зі зверненням до фанатів.

Фото: @jackiechan в Instagram

"По-перше, я хотів би скористатися цією можливістю і подякувати за турботу кожному, - написав 65-річний актор в Instagram. - Я повністю здоровий і в безпеці, мене не поміщали в карантин. Я отримав багато повідомлень від друзів, які запитували, чи я в порядку. Ваша любов і турбота гріють душу. Сподіваюся, всі решта теж у безпеці і здорові".

Джекі Чан також подякував фанатам, що надіслали йому маски для обличчя. Він попросив своїх співробітників пожертвувати їх через офіційні організації тим, хто найбільше їх потребує.

  • Раніше стало відомо, що вихід нового фільму з Джекі Чаном "Авангард" скасували через спалах коронавирусу в Китаї. Всі світові релізи в Китаї і за кордоном відклали, щоб запобігти поширенню коронавірусу в кінотеатрах.
  • Джекі Чан на зйомках "Авангарду" довів режисера до сліз. Незважаючи на вік, актор намагається виконувати трюки самостійно, і нова роль ледь не коштувала йому життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Джекі Чан

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях