Лайм

Кот закохався в плюшеву свиню, і тепер "парочка" нерозлучна - він всюди носить її з собою

Якщо Дієго не може знайти улюблену іграшку, він влаштовує справжній скандал

Дієго ріс хворобливим кошеням, був помітно меншим від своїх однолітків і не міг гратися так само, як вони. Замість цього він полюбив спокійно проводити час в компанії м'яких іграшок. Довгий час у кота не було улюбленців, поки він не зустрів рожеву плюшеву свинку. З тих пір його життя змінилося, пише видання The Dodo.

"Він постійно тримає свинку поруч. Бере її куди завгодно, - розповіла власниця кота Крістал Кук. - Він дійсно любить свою маленьку свиню".

Дієго і його іграшка весь час разом: він не покидає її уві сні, грає з нею і бере на кухню під час їжі. Потім кіт чистить свинку так, ніби це його власне кошеня. Кожен раз, коли Дієго везуть до ветеринара, господарям доводиться брати з собою і її.

"Якщо він не може знайти іграшку, він ходить і нявкає, - сказав Кук. - Одного разу Дієго втратив свою свиню, і я ніде не могла її знайти. Бідолаха був дуже засмучений, і я дала йому рожеву подушку, щоб спробувати його заспокоїти. Він дрімав на подушці до тих пір, поки я нарешті не знайшла загублену свиню. Після цього про подушку він забув".

Всі в будинку звикли до того, що Дієго і його іграшкова свинка - пара. Якщо вони чують, що кіт підходить, вони знають, що він гордо несе з собою свою рожеву іграшку. Само собою, розлучати їх ніхто навіть не ризикне!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях