Лайм

Хлопчик виріс: зірка серіалу "Малкольм в центрі уваги" вперше одружився

Френкі Муніз зізнався, що весілля було найкращим днем в його житті

Актор Френкі Муніз, який зіграв Малкольма в популярному серіалі початку 2000-х, одружився на актрисі Пейдж Прайс. 34-річний актор підтвердив радісну новину виданню People.

Фото: @ frankiemuniz4 в Instagram

"Кожний момент 21 лютого був ідеальним. Починаючи того, як ми прокинулися і стрибали на ліжку від захвату, і аж до прогулянки по острову рука об руку з нашими найближчими друзями і родиною. Все було саме так, як ми хотіли, - розповів Муніз про своє весілля. - Я завжди думав, що називати весілля найкращим днем у своєму житті - це такий штамп, але день мого весілля був буквально найкращим днем в моєму житті!"

Фото: @pogmuniz в Instagram

Пара заручилася в листопаді 2018 року, через 2 роки після початку стосунків.

"Коли ти маленька дівчинка, ти мрієш вийти заміж за чоловіка своєї мрії. Ти думаєш про всі ці екстравагантні речі, про те, як він тобі освідчується, про сукню, яку ти збираєшся вдягти і музику, під яку будеш танцювати зі своїм батьком. Іноді реальність переступає через ваші мрії і дійсно вас дивує, - написала щаслива наречена в Instagram. - Франциско Муніз IV, ти для мене більше, ніж сон. Ти вчиш мене кожного дня, ти хвалиш мене, коли я не справляюся, ти підштовхуєш мене долати кордони, але ти тут, щоб зловити мене, коли я починаю падати. Я люблю кожну частину тебе, і я ціную тебе все більше і більше з кожним днем. Я дійсно не можу дочекатися, щоб стати твоєю дружиною".

Ситком "Малкольм в центрі уваги" виходив з 2000 по 2006 рік. Коли шоу стартувало, Мунізу, що грав вундеркінда з фотографічною пам'яттю, було 14 років. У 2017 році він зізнався, що втратив спогади про зйомки в серіалі через декілька мікроінсультів.

  • 68-річний Стінг розкрив секрет міцного шлюбу. Співак розговорився про стосунки з дружиною і дітьми, а також дав фанатам цінну пораду - одружуватися з кращою подругою.
  • Віктор Павлик відповів на критику різниці у віці з нареченою. Співак з гумором відреагував на звинувачення в тому, що з Катериною Реп’яховою вони виглядають як тато з донькою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях