Лайм

Pianoбой порадував фанів новим атмосферним кліпом: відео

Пісня та кліп присвячені темі емоційного вигоряння

Дмитро Шуров (Pianoбой) презентував кліп на ліричну пісню "Пустеля". Музикант вибрав для зйомок приголомшливі локації: льодовики Ісландії і поля під Києвом.

Прем'єра відеоряду відбулася на YouTube-каналі виконавця. За словами Шурова, пісня і кліп присвячено темі емоційного вигоряння.

"Всім, хто пізнав, що таке емоційне вигоряння, безодня і безнадійність. Хто хоч раз в житті відчував, що все марно і ніщо не має сенсу. Що ти один на один серед натовпу. Що зима ніколи не закінчиться. Ця пісня присвячується тим, хто не злякався копнути глибше в себе і поглянути в очі власним демонам. Хто не боїться суму і вміє повернути її в свою користь", - написав музикант на своїй сторінці в Facebook.

"Я хочу, щоб ви завжди знали, що ви такі не одні. І що всередині нас завжди є відповідь, просто треба знайти сили щодня поливати свою квітку. І весна обов'язково прийде. І все розквітне. І пустеля перетвориться в сад", - додав Дмитро.

Шанувальники артиста з захопленням прийняли його нову відеороботу і написали багато позитивних відгуків в коментарях під роликом.

"Божественне звучання і, окремий, респект за ландшафти", "Занадто гарно! До мурашок, до сліз..", "Один з найбільш атмосферних кліпів", "Дивовижна гармонія музики, слів і відеоряду!", - пишуть фани.

  • Український хітмейкер MONATIK презентував кліп на пісню "Сильно" . У новому відео артист відправляє глядача у відкритий космос любові, в спроектований ним самим сон, який він щиро бажає випробувати кожному.
  • Дивіться також на theLime новий кліп гурту Mozgi на пісню "Дівча". У новому ролику учасники бойз-бенду міняються місцями з крихкими і привабливими дівчатами, даючи їм право бути кращими в традиційно чоловічій роботі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях