Лайм

"Тартак" після уходу Положинського продовжить свою діяльність - гурт знайшов нового вокаліста

Музиканти вийдуть на сцену вже з новим солістом

Український гурт "Тартак" після уходу свого фронтмена Сашка Положинського не припинятиме свою діяльність. Колектив продовжить виступати з новим вокалістом.

Про це музиканти оголосили на своїй сторінці в Facebook. Ім'я соліста вони не повідомили, але пообіцяли, що представлять його на своєму найближчому концерті в Києві. Виступ "Тартака" з оновленим складом відбудеться рівно через місяць, 29 березня, в столичному "Докер пабі".

"Творча індивідуальність кожного учасника гурту та нестримне бажання прихильників, стали поштовхом для початку нової історії. Наразі гурт працює над новим матеріалом для свого нового альбому. На концерті гурт надихне сильним голосом, унікальними гітарними рифами, енергією і справжнім драйвом", - відзначили музиканти.

Положинський в свою чергу зізнався, що знає нового вокаліста і з задоволенням буде стежити за новим "Тартаком". Сашко додав, що буде присутній на концерті, але вже не як соліст, а як глядач та автор пісень.

Нагадаємо, гурт "Тартак" існує вже 23 роки і випустила за цей час 10 студійних альбомів. На момент заснування, в 1996-му, в її складі були Сашко Положинський та Василь Зінкевич-молодший. Пізніше до них приєдналися Андрій Благун та Андрій Самойло. У цьому складі гурт-переможець фестивалю "Червона рута-1997" об'їхала з концертами всю Україну.

  • Про своє рішення покинути колектив Положинський оголосив на початку лютого. "Все це сумно, боляче і непросто. Але я зрозумів, що все. Більше не можу", - сказав Сашко.
  • Пізніше музикант прокоментував своє рішення піти з "Тартака". Зараз у Сашка Положинського немає ніяких творчих планів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях