Лайм

На 15 не схоже: дочка Олі Полякової здивувала не за віком ефектним фото

Маша опублікувала "дорослий" знімок

2 березня старшій дочці української співачки Олі Полякової виповнилося 15 років. З нагоди дня народження Маша зробила святковий мейк, який додав їй десяток років.

Ефектне фото юна дівчина опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімку дочка зірки зображена з Олегом Машуковським - відомим візажистом, що створює стильні образи для українських селебріті.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Фоловери в коментарях поспішили нагадати Маші, що їй всього 15 років і не варто поспішати дорослішати. Однак знайшлися й ті, хто захопився образом іменинниці і написали слова підтримки.

"Виглядаєш тут набагато старше повнолітньої", "Красиво, але +5 років точно", "Занадто рано стала дорослою, вона наслідує мамі, їй все дозволено", "На 15 не схоже", "С мейком виглядає на 25", "Вау, Маша, ти дуже красива", "Дуже класний мейк", - пишуть коментатори.

  • Старша дочка Олі Полякової наслідує приклад своєї зіркової мами, регулярно публікуючи в Instagram фотографії в купальнику. Нещодавно Маша виклала знімок у відвертому бікіні, який оголює її сідниці.
  • Оля Полякова похвалилася талантами своєї дочки. Співачка показала відео, як Маша емоційно виконує кавер на пісню Олени Швець "Хлопчики не плачуть".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях