Лайм

Дочка Стівена Спілберга розповіла, як батько ставиться до її кар'єри в порно

Мікаела Спілберг стверджує, що її знаменитих прийомних батьків аніскільки не бентежить її кар'єра порноакторки. Більш того, вони фактично очікували, що дівчина займеться забороненим мистецтвом, пише таблоїд The Sun.

Фото: THE SUN

"Мої батьки - не зважаючи на те, що пишуть люди - не збентежені, вони фактично очікували, що це стане моєю кар'єрою... свого роду мистецтвом аутсайдера... або забороненим мистецтвом, бо вони завжди знали, що я була трохи невротичною, - розповіла Мікаела. - Вони завжди знали: що б я не захотіла зробити в житті, я, ймовірно, зроблю це, подобається їм це чи ні. Тому це частково схоже на полегшення. Неначе вони готувалися до новин про це, і їм не сумно через мене і мій вибір професії".

Сама Мікаела також не вважає своїх батьків жертвами.

"Мені через них не сумно. Люди не повинні турбуватися за них. Люди кажуть: Мені шкода твоїх батьків. Але ніхто тут не є жертвою", - говорить вона.

Нагадаємо, що в лютому Спілберг публічно оголосила, що викладає на PornHub відео зі своєю участю.

"Я втомилася ненавидіти своє тіло. Втомилася працювати день у день на роботі, яка не приносить мені ніякого задоволення. Займаючись цим, я відчуваю, що можу "задовольнити" інших, і це приємно, тому що я не відчуваю себе приниженою", - пояснила вона свій вибір. - Чесно кажучи, я так довго ненавиділа свою груди, але завантаживши в мережу кілька перших відео, я, нарешті, навчилася приймати її. До того ж зрозуміла, що вона - мій джерело доходу".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях