Лайм

Як українські зірки відреагували на карантин і кому довелося скасувати концерти

Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня

11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення смертельного коронавирусу. На новину вже встигли відреагувати деякі українські знаменитості.

Так, Джамала закликала шанувальників не панікувати, а також поділилася своїми секретами профілактики. "Провітрюю частіше кімнати, користуюся зволожувачем повітря. Обов'язково мию руки з милом, промиваю ніс спеціальним розчином або просто так само звичайним милом. Ще користуюся оксоліновою маззю", - написала співачка.

Гурт KAZKA прийняв рішення перенести свій гастрольний тур по 28 містам України. "Таке рішення було прийнято нашою командою насамперед з турботою про здоров'я глядачів і учасників колективу і за рекомендацією Міністерства охорони здоров'я України щодо організації та відвідування заходів масового збору людей", - пояснили музиканти.

Найближчим часом не відбудуться концерти й "Вечірнього Кварталу". "Друзі, в зв'язку із загальнодержавним карантином концерти "Вечірнього Кварталу", які повинні були відбутися 17 і 18 березня, також переносяться. Нові дати стануть відомі трохи пізніше", - сказано на офіційній сторінці "Кварталу 95".

"Поки ще немає офіційного документу з докладним роз'ясненням умов, регламенту скасування масових заходів. А тому немає підстав для скасування концертів. Ми будемо тримати вас в курсі подій", - написали музиканти з гурту O.Torvald.

Екс-глава Держкіно Пилип Іллєнко вважає, що карантин ввели занадто рано, оскільки в Києві немає жодного хворого. Його обурює, що українці тепер не зможуть подивитися прем'єру фільму "Толока", знятого його дядьком Михайлом Іллєнком.

  • Вагітній Кеті Перрі та Орландо Блуму довелося відкласти весілля мрії через коронавирус. 35-річна співачка і 43-річний актор мріяли одружитися в Японії.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавирус в Італії. Бойовик повинні були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях