Лайм

Наомі Кемпбелл переодяглася в захисний костюм через коронавірус: фото

Зірка боїться захворіти, і їй все одно, що про це подумають оточуючі

Спалах коронавіруса COVID-19 змусив Наомі Кемпбелл змінити гламурні наряди на захисний костюм. В аеропорту Лос-Анджелеса 49-річна супермодель з'явилася в білому комбінезоні, синьій масці, захисних окулярах і фіолетових рукавичках.

Фото: @naomi в Instagram

У своєму Instagram Кембелл опублікувала кілька знімків з машини, залу очікування і літака. "Безпека понад усе, - написала вона. - Повне відео скоро з'явиться на моєму YouTube".

Фото: @naomi в Instagram

У коментарях фанати і друзі спробували трохи заспокоїти стривожену модель: "Люба, якщо ти не хвора, немає необхідності покривати все своє тіло таким чином".

Фото: @naomi в Instagram

Деяким користувачам екіпірування Кемпбелл відверто не сподобалася: "Такі люди повинні залишатися вдома, я не думаю, що це добре для інших - це питання психічного здоров'я", "Я дійсно люблю тебе, але, схоже, ти намагаєшся зробити з цього щось смішне. Люди вмирають, борються... і ти, як філантроп, повинна сприймати це всерйоз"," Гіперреакція та іпохондрія".

Фото: @naomi в Instagram

Ще в 2019 році Кемпбелл здивувала шанувальників, показавши на YouTube, як миє і дезінфікує своє місце після посадки в літак. Ікона моди протирала серветками екран телевізора, підлокітники, ремені безпеки і сидіння в одноразових рукавичках. Також вона поклала на крісло особистий чохол, який, як вона сказала, перуть вручну.

"Витирайте все, до чого торкаєтеся. Все, що ви могли б помацати. Це те, що я роблю в кожному літаку. Мені все одно, що люди думають про мене. Це моє здоров'я, і це змушує мене почуватися краще, - сказала вона. - Незалежно від того, на якому літаку ви летите, приватному або комерційному, коли літак сідає, люди починають кашляти і чхати. А кашель і чхання роблять мене... я просто не можу".

  • Вагітній Кеті Перрі та Орландо Блуму довелося відкласти весілля мрії через коронавірус. 35-річна співачка і 43-річний актор мріяли одружитися в Японії.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавіруса в Італії. Бойовик повинні були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях