Лайм

Через епідемію коронавірусу принц Чарльз потрапив в незручну ситуацію з рукостисканням: фото

Вітатися з людьми за руку під час пандемії COVID-19 - не найкраща ідея

Принцу Чарльзу складно дотримуватися заходів особистої безпеки під час епідемії коронавірусу. Спадкоємець британського престолу на церемонії вручення нагород Prince's Trust в Лондоні вийшов на червону доріжку і спробував привітатися з сером Кеннетом Олісою стандартним рукостисканням. Однак в останній момент, коли Оліса простягнув йому долоню, Чарльз швидко прибрав руку і зробив вітання "намасте".

"Просто так важко запам'ятати", - сказав 71-річний принц, ніяково засміявшись.

Фото: people.com

Коли Чарльз підійшов до інших гостей церемонії, він забувся і ще раз простягнув руку для рукостискання. Схаменувшись, він знову виконав намасте. Таким же чином він привітався з Пірсом Броснаном, учасником групи Rolling Stones Ронні Вудом та іншими знаменитими гостями.

Фото: people.com

Фото: people.com

Намасте - це традиційне індуїстське вітання, коли людина з'єднує долоні і робить легкий уклін. Національна премія Prince's Trust відзначає молодих людей, які досягли успіху попри все, поліпшили своє життя і позитивно вплинули на місцеві спільноти.

  • Російські пранкери розіграли принца Гаррі, прикинувшись Гретою Тунберг. Гаррі повівся на вудку жартівників і розповів про розрив з королівською родиною.
  • Після відмови від королівських повноважень принц Гаррі не хоче використовувати титул. На офіційній зустрічі він попросив називати його "просто Гаррі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях