Лайм

Українському гурту повернули унікальну гітару, викрадену під час туру

Історія з викраденням закінчилася хеппі-ендом

13 березня Женя Галич повідомив, що в Одесі з турово автобуса гурту O.Torvald була викрадена унікальна гітара. Музиканти в поліцію не зверталися, а запропонували викрадачеві повернути інструмент добровільно. І, схоже, такий прийом спрацював.

Увечері того ж дня рокер написав в Instagram, що історія закінчилася хеппі-ендом. "Гітара повернулася", - написав Галич. Інших подробиць він не повідомив, а лише подякував "за пильність" одеському нічному клубу, біля якого і сталася крадіжка, а також шанувальникам за "поширення".

Старий пост, в якому було сказано про викрадення гітари, рокер видалив.

"Гітара унікальна. Другої такої не існує. Продати або публічно грати на ній не вийде. Палєво. У нас є відео з камер спостереження. Ми бачили, хто це зробив. І з'ясовуємо особистість, поки без поліції. Ми розчаровані. Повір, воно того не варто. Є шанс, без наслідків, анонімно повернути гітару. Розуміємо, що просто помилився", - писали музиканти.

  • Поліцейським вдалося повернути співачці Maruv (Ганні Корсун) частину речей, вкрадених в січні з її автомобіля на одній з вулиць Києва. Що ж стосується зловмисника, чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
  • Українська акторка Василина Аполлінарія, яка відома глядачеві за роллю в комедії "Скажені весілля" повідомила, що зловмисники пограбували її квартиру.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях