Лайм

Актори "Ігри престолів" і "Месників" повідомили про позитивний тест на коронавірус

Ще більше знаменитих людей розповідають, що у них підтвердився Covid-19

Ще два знаменитих актора повідомили про зараження коронавірусом - ними стали виконавець ролі Тормунда в серіалі "Гра престолів" Крістофер Хівью і зірка "Месників" Ідріс Ельба.

Обидва актори написали в соцмережах, що отримали позитивний результат тесту на Covid-19. "Я відчуваю себе добре, у мене поки немає ніяких симптомів, але я перебуваю в ізоляції з тих пір, як дізнався, що можу бути заражений. Залишайтеся вдома і будьте прагматичним. Я буду тримати вас в курсі свого самопочуття. Без паніки", - повідомив Ідріс Ельба в своєму Twitter.

Крістофер Хівью пройшов тест в Норвегії. Він повідомив, що відчуває лише легкі симптоми, а також, що знаходиться в ізоляції, щоб убезпечити оточуючих.

"Моя сім'я і я самоізолювались у будинку і пробудемо тут стільки, скільки потрібно. Ми відчуваємо себе добре, у мене тільки легкі симптоми застуди", - написав Крістофер в своєму Instagram.

"Є люди, для яких ризик зараження вірусом може обернутися руйнівним діагнозом, тому я закликаю вас всіх бути максимально акуратними - мийте руки, тримайте дистанцію з іншими людьми в 1,5 метри, сидіть на карантині; просто робіть все можливе, щоб зупинити поширення вірусу", - додав актор.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Kristofer Hivju (@khivju)

  • 12 березня Том Хенкс повідомив, що разом з дружиною Ритою Вілсон заразився коронавірусом в Австралії. На наступний день актор розповів, як вони справляються з інфекцією.
  • Також Covid-19 підхопила голлівудська акторка Ольга Куриленко, уродженка України. Зірка "бондіани" розповіла фоловерам в Інстаграм про те, що з недавнього часу перебуває в ізоляції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.