Лайм

Українська співачка вийшла заміж за відомого коміка - перше фото з таємного весілля

Церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд) в режимі повної таємності

Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова), яка в минулому виступала під псевдонімом Еріка, вийшла заміж за свого коханого - актора, капітана команди КВН "Одеські манси" Сергія Середу.

Радісною новиною артистка поділилася в своєму Instagram. Дівчина опублікувала фото з весілля, а також випустила кліп-зізнання, де показані кадри з церемонії.

"Це сталося - тепер ми одружені! Щастю немає меж", - поділилася емоціями співачка. Церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд) в режимі повної таємності.

"Ми вирішили сховатися від усіх і втекти на острів. Це було принципово важливо для того, щоб нас ніщо не відволікало і ми належали тільки один одному", - розповіла MamaRika.

Для торжества Настя вибрала лаконічну мереживну сукню, а Сергій вбрався в світлий костюм, під який вважав за краще не вдягати сорочку.

Нагадаємо, MamaRika брала участь в українському вокальному шоу "Фабрика зірок-3" під керівництвом продюсера і композитора Костянтина Меладзе, де посіла шосте місце. На проекті співачка зустрічалася з латвійським співаком Стасом Шурінсом.

З Середою співачка перебуває у стосунках близько чотирьох років, а в січні 2018 року пара повідомила про заручини. MamaRika опублікувала фото, на якому зображена її рука з каблучкою.

  • Молода наречена Віктора Павлика вже щосили готується до весілля зі своїм обранцем. Вибір весільної сукні йде повним ходом, чим Катерина Репяхова поділилася з дописувачами в Instagram.
  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін зробив пропозицію руки і серця переможниці проекту Даші Квітковій. Дівчина відповіла згодою і вже розкрила перші деталі майбутнього торжества.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях