Лайм

Володимир Остапчук в день народження сина дав йому обіцянку

Сьогодні Евану-Олександру виповнюється 2 рочки

19 березня день народження відзначає молодший син українського телеведучого Володимира Остапчука - Евану-Олександру виповнюється 2 роки. Зірковий тато не упустив можливості публічно привітати малюка.

Остапчук зробив пост в Instagram, в якому звернувся до своєї дитини. Публікацію Володимир супроводив кадрами з іменинником. "Дорогий сину. Ти безтурботний, рожевощокий і солодкий малюк. І я обіцяю тобі, що ми з мамою зробимо все, щоб твоє життя було щасливим і веселим, як твій сміх. Люблю", - написав ведучий.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

В "сторіз" Остапчук розповів, як вітав сина-іменинника. "Карантин карантином, а сьогодні у Остапчука-молодшого день народження. Тому тато їде з повною машиною кульок, тортом і подарунками", - говорить на відео ведучий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Володимир Остапчук та Олена Войченко публічно оголосили про розрив ще восени минулого року. Однак до сих пір їх шлюб офіційно не розірваний. Дружина телеведучого дала пояснення.
  • Нещодавно дружина телеведучого Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Володимира Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях