Лайм

Лана Дель Рей порвала з бойфрендом-поліцейським

Зараз пару пов'язують виключно дружні стосунки

Співачка Лана Дель Рей і поліцейський Шон Ларкін розлучилися. Про це колишній бойфренд 34-річної зірки розповів в інтерв'ю The New York Times.

"Прямо зараз ми просто друзі, - сказав він. - Ми все ще говоримо і все таке, але у нас щільні графіки".

Фото: @sean_c_larkin в Instagram

46-річний сержант і зірка реаліті-шоу "Live PD" зізнався, що не дивлячись на зірковий статус подруги, їхні стосунки були абсолютно звичайними: "Ми зустрічалися з моїми друзями з правоохоронних органів і їхніми дружинами. Ми разом відзначали Супербоул, обідали і все в такому дусі. Нормальні речі, які пари роблять зі своїми друзями".

Також Ларкін розповів, що його діти 17 і 22 років були "просто вражені", коли вперше дізналися про "нову дівчину тата".

Про стосунки Лани Дель Рей і поліцейського ЗМІ дізналися у вересні 2019 року, коли папараці зняли їх на прогулянці в Центральному парку Нью-Йорка. Пізніше співачка підтвердила чутки, а в січні прийшла з ним на церемонію нагородження премії Греммі-2020.

  • Ембер Херд зізналася, що вдарила Джонні Деппа дверима по голові. Колишнє подружжя продовжує гучний суд за позовом про наклеп на $ 50 млн.
  • Українська співачка вийшла заміж за відомого коміка. Церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган в режимі повної таємниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях