Лайм

Моє серце зайняте: актриса "Дизель Шоу" прокоментувала чутки про роман на "Танцях з зірками"

Вікторія Булітко не стала приховувати, що симпатія між партнерами була

Здавалося б, шоу Танці з зірками-2019 закінчилося вже досить давно, щоб забути про події за його лаштунками, але глядачі досі продовжують дискутувати про відносини між його учасниками та інші чутки.

Напевно, тому актриса "Дизель Шоу" Вікторія Булітко у програмі "Зірковий шлях" вирішила чесно відповісти на розпитування про відносини з хореографом Дмитром Дікусаром. Як зазначила гумористка, відповідних чуток вони з партнером очікували ще на старті проекту, але її серце зайняте, що виключає можливість закулісного роману.

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар Фото: instagram.com

"Насправді симпатія одне до одного присутня. Але якщо говорити про відносини "чоловік і жінка" не думаю, що між нами могло взагалі щось статися, - відповіла Булітко. - У мене не вільний серце. А я - людина вірна".

При цьому актриса не стала приховувати, що з Дікусаром у неї залишилися дуже теплі стосунки. В особистому житті Вікторія теж абсолютно щаслива, але обговорювати цю тему публічно не готова. Раніше знаменитість лише розповіла, що має коханого вже більше п'яти років, і її обранець не зі світу шоу-бізнесу.

  • Увечері 22 березня на шоу Голос країни-10 під гаслом #ЗалішайсяВдома пройшов черговий етап вокальних "нокаутів", в яких взяли участь підопічні MONATIK'a. Дивіться, хто пройшов у фінал, а хто покинув вокальне шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях