Лайм

У Барбари Брильської діагностували рак - актриса розповіла про прогнози лікарів

Актриса не стала вдаватися в подробиці і закликала прихильників підтримати її

Актриса фільму "Іронія долі, або З легким паром!" Барбара Брильська бореться з онкологією. Донедавна інформація про діагноз 78-річної знаменитості була лише слухом, але тепер вона сама підтвердила, що проходить лікування і мріє про одужання.

Фото: world.korupciya.com

У бесіді з журналістами порталу "СтарХит" Брильська не стала вдаватися в подробиці і коментувати чутки, що у неї діагностували саме рак язика. При цьому актриса не заперечувала, що в цілому розмови небезпідставні: "Не буду говорити про неї [хворобу]. Нехай краще шанувальники побажають мені здоров'я! Лікарі кажуть, все буде добре. Тільки треба час", - спокійно відповіла вона.

Як пише джерело, сьогодні зірка радянського кіно проживає у Варшаві. Часто відпочиває на дачі в Гульчево, що у 80 кілометрах від столиці, і, звичайно ж, стежить за ситуацією у зв'язку з епідемією коронавіруса: "Я з дому не виходжу, - також зазначила актриса. - Всі сидять там, тим більше люди старшого покоління. Як проходять дні? Приїжджає син, допомагає у сімейних справах, я ж займаюся кішкою".

  • Раніше актор Том Хенкс розповів про другий тиждень лікування коронавіруса і підкинув фанам простий лайфхак.
  • Сумними новинами поділилася актриса Софія Майлс, відома за фільмами та серіалами "З пекла", "Інший світ", "Доктор Хто" і "Трансформери: Епоха винищення". Минулими вихідними від коронавіруса помер її 67-річний батько.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях