Лайм

На пеньку з термосом і рисовими хлібцями: Маша Єфросиніна показала, як вони відсвяткували ювілей чоловіка

Карантин зруйнував плани пари на святкування дня народження

23 березня чоловік Маші Єфросиніної, бізнесмен Тимур Хромаєв відзначив 45-річчя. Зіркова дружина підготувала коханому сюрприз - римські канікули, але через пандемію коронавірусу поїздку довелося скасувати.

Телеведуча вирішила оригінально викрутитися з ситуації. У своєму Instagram Маша поділилася відео, на якому видно, що день народження Тимура вони відсвяткували в лісі, прихопивши з собою молодшого сина Сашка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"Якби мені хтось про це сказав ще три місяці тому! Про те, що ювілей чоловіка можна взяти і відсвяткувати на пеньку з термосом і рисовими хлібцями ... Світ, безумовно, зміниться! Виживуть любов і згуртування!", - підписала ролик ведуча.

Єфросиніна також написала зворушливий пост-привітання, який присвятила коханому чоловікові.

"Ось вже майже 18 років я не перестаю захоплюватися і вчитися у тебе однієї видатної здатності - спокійно і розважливо "дивитися в очі" різкій зміні обставин, проблем і труднощів! Ти якось блискуче вмієш адаптувати себе і нас до нових реалій, і не допускати паніки! Поруч з тобою завжди дуже віриш, що все можна пережити! Головне, робити це гідно і не втрачати людського обличчя", - написала Маша.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

  • Раніше Маша Єфросиніна показала, як турботливий чоловік привітав її з Днем закоханих. Але, здається, ведуча чекала більшого.
  • Також телеведуча розповіла про свою головну фобію. Єфросиніна не переносить комах, і це не просто страх, а панічна боязнь, яка запросто може привести до втрати свідомості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.