Лайм

Від коронавируса померла відома італійська актриса Лючія Бозе

Музі Лукіно Вісконті і Мікеланджело Антоніоні було 89 років

23 березня від пневмонії, викликаної коронавірусом Covid-19, померла італійська актриса Лючія Бозе. Газета El Pais повідомила, що 89-річна Бозе померла в лікарні іспанського міста Сеговія, а син актриси, поп-виконавець Мігель Бозе, підтвердив сумну новину в Instagram.

"Дорогі друзі, повідомляю вам, що моя мама Люсія Бозе тільки-но померла. Вона в кращому місці", - написав він в соцмережах.

Фото: @miguelbose в Instagram

Бозе стала відомою в 16 років, вигравши конкурс "Міс Італія-1947". Після цього дівчина зосередила всю свою увагу на акторській кар'єру, знялася в декількох фільмах культових режисерів Луїса Бунюеля, Жана Кокто, Лукіно Вісконті і Федеріко Фелліні.

Фото: Wikipedia

Протягом 60 років Бозе жила в Іспанії, куди переїхала, щоб вийти заміж за любов свого життя - тореадора Луїса Мігеля Домінгіна. У їхньому шлюбі народилося троє дітей: син Мігель, дочки Лючія і Паола. У актриси було 10 онуків. Серед найвідоміших фільмів Лючії Бозе - "Хроніка одного кохання", "Дама без камелій", "Сатирикон".

  • Ольга Куриленко розповіла, як лікувалася і повністю одужала від коронавірусу. На це у актриси пішло більше двох тижнів.
  • 22 березня стало відомо про аналогічний діагноз у голлівудського екс-продюсера Харві Вайнштейн, засудженого нещодавно за сексуальне насильство. 68-річний Вайнштейн почав лікування за гратами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях