Лайм

Учасник Radiohead впевнений, що хворий на коронавірус, але не може пройти тест

Ед О'Брайен і його родина дотримуються суворого карантину в своєму будинку в Уельсі

Гітарист британської групи Radiohead Ед О'Брайен розповів, що вже 10 днів відчуває симптоми, що нагадують грип, нещодавно втратив здатність відчувати смак і запах. В інтерв'ю коментарі Uproxx 51-річний музикант заявив, що це, напевно, коронавірус.

Фото: @eobofficial в Instagram

"Я прогуглив це минулої ночі, і це класичні симптоми коронавірусу, - сказав він. - Так, я заразився, але я справляюся. Почуваюся краще і залишаюся в гарному настрої. Для таких, як я, це просто важкий грип. Я жодним чином не в небезпеці. Я в основному сиджу на вулиці весь день, тому що погода чудова. Це перше сонце, яке у нас з'явилося цієї весни. Все не так погано".

Пізніше в своєму Instagram О'Брайен попередив, що не перевірявся на коронавірус, тому що "дістати тест непросто", і сам він вважає, що тестування слід проводити серед літніх і вразливих членів спільноти. "Я очікую повного одужання і, звичайно ж, перебуваю в ізоляції", - запевнив він шанувальників.

Поряд з О'Брайеном коронавірусом заразилося багато відомих діячів індустрії розваг, включаючи Тома Хенкса і його дружину Риту Вілсон, Ідріса Ельбу, актора "Гри престолів" Крістофера Хівью, актрису "Джеймса Бонда" Ольгу Куриленко, оперного співака Пласідо Домінго і главу Universal Music Лучіана Грейнджа.

  • Від коронавірусу померла відома італійська актриса Лючія Бозе. Музі Лукіно Вісконті і Мікеланджело Антоніоні було 89 років.
  • 22 березня стало відомо про аналогічний діагноз у голлівудського екс-продюсера Харві Вайнштейн, засудженого нещодавно за сексуальне насильство. 68-річний Вайнштейн почав лікування за гратами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях