Лайм

Хворий актор поскаржився на дорогий тест на коронавірус: дізнатися результат він так і не зміг

Перевіритися на Covid-19 в США не можуть навіть знаменитості

Актор серіалу "Ходячі мерці" Деніел Ньюман захворів після контакту з хворим коронавірусом колегою, тому сам спробував пройти тестування на Covid-19. Зробити це виявилося непросто: у багатьох клініках не було доступних тестів. Коли він, нарешті, знайшов в Атланті лікарню, де вони були, йому не змогли озвучити результат.

Фото: @danielnewman в Instagram

"Преференційне лікування огидне, - сказав 38-річний Ньюман в коментарі CNN. - Я заплатив 9000 доларів, а вони мені повідомили: "Нам потрібні ліжка у відділенні невідкладної допомоги, а ваші симптоми дуже слабкі, тому уряд навіть не дозволив обробляти ваш тест". Вони просто дозволили мені і багатьом людям відправитися додому на карантин, навіть не маючи можливості обробити тести".

У своєму Instagram актор розповів, що лікарям дозволили обробляти тільки тести людей з важкими симптомами, а також тих, хто недавно їздив до Італії або в Китай.

"Чому після майже трьох місяців з початку епідемії в Китаї наша країна не підготовлена з тестами, масками, дезинфікуючим засобом для рук, туалетним папером? - обурився він. - Ми всі переживаємо це разом. Будь ласка, будьте обережні, мийте руки, тримайтеся на відстані 2 метрів від людей і залишайтеся вдома".

  • Ньюман - не єдина знаменитість, у якої виникли труднощі з тестуванням на Covid-19. Учасник Radiohead впевнений, що хворий коронавірус, але не може в цьому переконатися.
  • 24 березня від коронавірусу померла відома італійська актриса Лючія Бозе. Музі Лукіно Вісконті і Мікеланджело Антоніоні було 89 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки