Лайм

Каньє Уест будує футуристичний особняк - в ньому буде "сад сечі", який перетворює відходи на їжу

Репер, дизайнер і євангеліст-проповідник будує на величезному ранчо фантастичну споруду

Репер Каньє Вест розповів про новий маєкток, який будує в Вайомінгу за проектом знаменитого італійського архітектора Клаудіо Сільвестріні. Будинок буде сконструйовано з семи кімнат в формі купола, що створюють замкнуту екосистему для збору енергії і води, пише журнал WSJ.

Фото: @kimkardashian в Instagram

Музикант розповів, що на ділянці також буде біобассейн і "сад сечі" - аквапонічна система, яка перетворює відходи людської життєдіяльності на рослинну їжу. Також він згадав дещо, назване "детонаційними насосом з водневим імпульсом", який послужить технологією для душа з "входом-порталом".

Восени 2019 року чоловік Кім Кардаш’ян витратив $ 14 млн на ранчо площею понад 1,6 км кв, а потім купив друге велике ранчо неподалік. Він планує розгорнути там виробництво своєї лінії одягу Yeezy. Також репер розповів, що за прикладом інших дизайнерів зайнявся виробництвом масок і халатів, щоб допомогти медичному персоналу боротися з коронавірусом.

  • Раніше Кім Кардаш’ян і Каньє Уест показали свій будинок в Лос-Анджелесі з мінімалістичним інтер'єром, який виглядає досить незвично. Білі стіни, порожні коридори, мінімум меблів, круглі арки - все це з першого погляду робить будинок незатишним.
  • Також Кардаш’ян пояснила дивні імена своїх чотирьох дітей. Норт (Північ), Сейнт (Святий), Чикаго і Саами (Псалом) - не звичайні імена, як не крути.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки