Лайм

Брітні Спірс заявила, що побила рекорд Усейна Болта, і знову перетворилася на мем

Інстаграм Брітні - кращий спосіб впоратися з смутком під час карантину

Брітні Спірс на карантині не втомлюється радувати фанатів потужними заявами. Після публікації комуністичних закликів перерозподіляти багатство, поп-співачка написала в Instagram, що пробігла 100 метрів за 5,97 секунд. Це на 4 секунди швидше, ніж світовий рекорд Усейна Болта, який в 2009 році пробіг аналогічну дистанцію за 9,58 секунд.

"Вперше пробігла за 5 секунд! Вся фішка в тому, щоб подолати свій страх і постаратися на початку. Я зробила це, і пробігла за 5 секунд. Зазвичай пробігаю за 6 або 7 секунд. З першої спроби - за 9... А тепер я зробила це! Дистанція - 100 метрів! " - написала 38-річна співачка.

Зараз хвалькуватий пост Брітні вже видалений, але фанати встигли перетворити його в мем. У соцмережах з'явилися кумедні картинки, а жартівники навіть встигли внести правку до відповідної статті на Вікіпедії.

"Поточний світовий рекорд серед чоловіків, 9,58 секунди, встановив у 2009 році ямайський бігун Усейн Болт. Світовий рекорд серед жінок, 10,49 секунди, встановлений в 1988 році американською спортсменкою Флоренс Гріффіт-Джойнер, в 2020 році побила Брітні Спірс, що пробігла дистанцію за 5,97 секунди ".

"Брітні пропускає кожні Олімпійські ігри, і влітку, і взимку, тому що якби вона отримала золоту медаль в кожному змаганні, це було б нечесно для спортсменів, які тренувалися все своє життя. З її боку це милосердя, і ми всі маємо бути вдячні".

Спірс, в свою чергу, спробувала перетворити свою невинну брехню на жарт. "Очевидно, я жартувала, що пробігла 100 метрів за 5,97 секунди... Світовий рекорд утримує Усейн Болт, він становить 9,58 секунди... але вам краще повірити, що я поб'ю світовий рекорд!" - написала вона.

Тим часом Арнольд Шварценеггер показав, як тренуватися вдома під час карантину. За його програмою можуть займатися люди з різною фізичною підготовкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.