Лайм

Доказ зради: в мережу злили фото обіймів Ілона Маска і Ембер Херд в приватному ліфті Джонні Деппа

Джонні Депп звинувачує колишню дружину в тому, що вона закрутила роман з Маском через місяць після їхнього весілля

Таблоїд Daily Mail опублікував фото, на яких актриса Ембер Херд обіймається з Елоном Маском в приватному ліфті до пентхаусу Джонні Деппа. Раніше 55-річний актор звинувачував пару в тому, що вони закрутили роман всього через місяць після його весілля з Херд, хоча Маск запевняв, що почав зустрічатися з нею лише після розставання з Джонні.

На зображеннях з камер спостереження Херд в купальнику і халаті обіймається з Маском в ліфті розкішного житлового комплексу в центрі Лос-Анджелеса, де вона колись жила з Деппом. Невідомо, коли були зроблені фото, проте охоронці комплексу раніше заявляли, що Маск відвідував Херд до і після того, як вона подала на розлучення з Деппом в травні 2016 року.

"Лише через один календарний місяць після того, як містер Депп і пані Херд одружилися, поки містер Депп в березні 2015 року був відсутній в країні, персонал будівлі "Східна Колумбія" повідомив, що пані Херд зустрічала Маска пізно ввечері в пентхаусі містера Деппа, - стверджується в позові. - Зокрема, пані Херд попросила співробітників будівлі надати її "другові Елону" доступ до гаражу і до ліфта пентхауса, і вони підтвердили, що зробили це".

Депп вимагає у Маска надати суду будь-які текстові повідомлення та електронні листи, якими він обмінювався з Херд під час їхнього шлюбу. Актор хоче знати, що саме вона розповіла бізнесменові про сварку 21 травня 2016 року, після якої звинуватила Деппа в тому, що він жбурнув у неї телефон і побив її.

Нагадаємо, що 33-річна Ембер Херд і Джонні Депп були одружені з 2015 по 2017 рік. Після того, як Херд заявила, що Депп її бив, актор "Піратів Карибського моря" подав позов за наклеп на $ 50 млн.

  • Ванесса Параді зворушливо захистила Джонні Деппа в справі проти Ембер Херд. Колишня дружина не вірить, що Депп здатний на жорстоке насильство.
  • Раніше переписку Джонні Деппа зачитали в суді. Він погрожував "спалити і втопити" колишню дружину Ембер Херд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях