Лайм

5 скандальних образів Леді Гаги до дня народження епатажної іменинниці

Найяскравіші вбрання знаменитої співачки

28 березня одній з найепатажніших співачок виповнюється 34 роки. До цього дня ми вирішили подивитися на найяскравіші і найюільш скандальні наряди, якими Леді Гага встигла відзначитися на різних заходах. І деякі з них зроблені з дуже дивних матеріалів.

Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, відома також під псевдонімом Леді Гага, дуже любить епатувати і привертати до себе увагу нестандартними способами. Особливо це стосується різних костюмів.

Почнемо з самого знаменитого образу артистки - її костюма зі шматків м'яса. У ньому вона з'явилася на церемонії вручення премій MTV Music Awards. За словами співачки, цей наряд повинен був закликати людей не використовувати тварин як матеріали для створення одягу.

Фото: GettyImages

Взагалі, наряди Гаги для церемоній MTV вже стали окремим інфоприводом. Кожен раз і глядачі, і репортери із завмиранням серця чекають, що ж такого придумала зірка на цей раз. І кожного разу вона примудряється знову всіх здивувати.

Фото: GettyImages

Цікаво, що артистка намагається поєднувати між собою дуже контрастні і навіть трохи безглузді елементи. Але в підсумку вона отримує образ, який потім тижнями обговорюють журналісти і модні експерти по всьому світу.

Фото: GettyImages

Гага не боїться експериментів. Також вона стверджує, що кожен її наряд несе в собі якийсь прихований сенс. Правда, розгадати його виходить далеко не завжди.

Фото: GettyImages

Також Гага дуже любить влаштовувати шоу. Наприклад, її наряд на Met Gala 2019 допомагала нести ціла команда людей. Також, проходячи по червоній доріжці, співачка встигла підфарбувати губи, зателефонувати по огномному телефону і кілька разів трансформувати свою сукню в абсолютно різні костюми.

Фото: GettyImages

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях