Лайм

Я б могла з нею ужитися: Ірина Білик розповіла про майбутню невістку

Старший син співачки подумує про весілля

Українська поп-виконавиця Ірина Білик легко відпустила сина у доросле життя - артистка впевнена, що так йому однозначно буде краще.

Сьогодні, як розповіла вона в студії проекту "Зірковий шлях", 21-річний Гліб ще вчиться в університеті, але вже подумує про весілля. З майбутньою невісткою артистці пощастило, дівчина вже стала для неї як дочка.

Ірина Білик і син Гліб Фото: facebook.com

"Аліса така добра і гарна дівчинка. Вона мені як дочка", - зазначила Білик.

Син артистки і його майбутня наречена воліють жити окремо від родини. За словами Білик, у пари зовсім інше життя: "Я б могла з нею ужитися [з майбутньою нареченою сина], але вони не хочуть. Гліб і Аліса такі волелюбні діти! Їм подобається зовсім інше життя, ніж те, до чого ми звикли".

Нагадаємо, первістка Гліба співака народила у 1999 році, перебуваючи в шлюбі з другим чоловіком, моделлю Андрієм Оверчуком. Другого сина, Табріза, артистка народила від четвертого і нинішнього шлюбу з продюсером Асланом Ахмадовим.

  • Раніше співачка розповіла про серйозну хворобу, через яку не змогла народити сама. На питання, чи була це онкологія, Ірина ухилилася.
  • Також співачка зворушливо привітала Аслана з 47-м днем народження спільним знімком. І все б нічого, якби автор цього фото не загрався з ретушшю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях