Лайм

49-річна Клаудія Шиффер блиснула стрункою фігурою і поділилася ставленням до віку

На порозі 50-річчя супермодель 90-х виглядає карколомно

У 2020 році Клаудії Шиффер виповнюється 50 років, але зірка 90-х не втрачає форми і все ще може дати фору молодому поколінню супермоделей. Мати трьох дітей знялася для британського Elle і розповіла, як ставиться до віку і минулої слави.

"Свого часу я отримала багато чудових компліментів. Але потім ти переходиш на наступний етап, рухаєшся далі. Ти не повинна називатися прекрасною все своє життя. Це приємний спогад, але потім приходить наступне покоління, і ти здаєшся. Для мене це природна річ... здатися, не бути заздрісною або ревнивою, - каже Шиффер. - Насправді, я не можу придумати гіршого сценарію, ніж якби мені сказали: "Є чарівна таблетка, і вона змусить тебе знову виглядати на 20".

Клаудія Шиффер вже 18 років заміжня за успішним кінорежисером та продюсером Меттью Воном, пара живе у Великобританії і виховує трьох дітей, старшому з яких 17 років, а молодшій - 10. Вона дсі працює в модній індустрії, але в основному залишається за лаштунками: збирається випустити колекцію толстовок, трикотажу та футболок з французьким брендом retre Cécile, співпрацює з португальською керамічною компанією Bordallo Pinheiro. Також вона була одним з виконавчих продюсерів фільмів "Рокетмен" і "Кінгсман", і не сумує за божевільною славою супермоделі.

"Це було безумство... ніби ти рок-зірка, - згадує Шиффер. - У нас була охорона на кожному показі мод. Вони охороняли навіть нижню білизну. Я була на подіумі, поверталася, а моя нижня білизна постійно зникала - мій ліфчик, мої трусики... їх не було!"

Незважаючи на популярність, Шиффер завжди намагалася підтримувати репутацію і не піддавалася спокусам зіркового життя.

"Я просто робила свою роботу і говорила: "Я йду!" - пояснила вона. - Після обіду постійно проводилися вечірки, але я завжди думала: "Я повинна досягти успіху, я повинна бути кращою, я повинна рухатися і не брати вихідний". Таким чином, "Давай вип'ємо" було рідкістю. Це дуже небезпечно, і іноді непередбачувано".

  • Сальма Хаєк відповіла критикам, що звинувачують її в захопленні ботоксом. 53-річна актриса виглядає дуже молодо, і це викликає підозри у деяких користувачів мережі.
  • 50-річна Дженніфер Лопес схвилювала фанатів гарячим фото в бікіні. Зірці є, що показати мільйонам шанувальників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях